Qui som

Som un grup d’amics i companys de feina, i la família Aymà. Engeguem aquesta tasca sense ànim de lucre perquè serveixi a tots els ciutadans.

Betlemokok
Vegara, Betlem

Qui es

Professora d’EGB i Mestra de català. Tècnica en formació de professorat de català per a adults a la Direcció General de Política Lingüística. M’agrada escoltar música, llegir i fer activitats manuals. Sóc titulada en Esmalts artístics al foc sobre metalls i canto en corals.

Pasarell, Eva

Qui es

Llicenciada en Història i Documentació. Actualment treballo en el món de les biblioteques especialitzades i en l’educació dels meus dos fills. M’agrada llegir i la moda del “handmade”.

Ortiz, Francesc

Qui es

Geògraf i historiador, faig de bibliotecari des de fa 26 anys, bàsicament al Departament de Cultura. Sóc realista, encara que això signifiqui rebre crítiques d’optimistes irreals que ho qualifiquen de pessimisme. Finalment, m’agraden els misteris de l’univers.

Mateu, Maria Rosa

Qui es

Professora de francès i lingüista jubilada (Escola Solc, CIC, UPC, entre altres). Dedico estones a  tasques relacionades amb la llengua. Intento mantenir-me en forma nedant.

Romaní, Joan Maria

Qui es

Nascut a Barcelona i llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona (1980). Professor de llengua catalana primer, i tècnic superior a la Generalitat més de 30 anys, actualment jubilat i ben allunyat del brogit mundanal a Mas de Barberans. Interessat pel vocabulari del món del vi i de la gastronomia, m’interessa sobretot aquest camp temàtic.

Heidepriem, Elena

Qui es

Sóc llicenciada en Història i en Documentació, i treballo com a responsable del Centre de Documentació de la Direcció General de Política Lingüística des de fa més de 25 anys. Ocasionalment col·laboro en Jornades i revistes especialitzades de l’àmbit de la documentació i de la sociolingüística. M’agrada el cinema, la lectura i la natura.

Ferran, Fanny

Qui es

Llicenciada en Història de l’Art i Documentació, treballo de bibliotecària des de fa quasi 20 anys. Actualment combino la meva feina com a bibliotecària a la Universitat Pompeu Fabra amb la codirecció de la companyia de teatre Peixospeixeres. Hi ha moltíssimes coses que m’agraden i m’apassionen, entre elles la lectura, el cinema, el teatre, l’òpera i els animals.

Abril, Joan

Qui es

Nascut a Vilassar de Dalt (el Maresme) el 6 de desembre de 1959. Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, professor de cursos de correcció i normativa, autor de diversos diccionaris publicats per Edicions 62 i articulista d’El Punt Avui. És el responsable de Política Lingüística a les Terres de l’Ebre des del 2016.

Molinero, Noemí

Qui es

Nascuda a Barcelona, ja fa uns quants anys. He viscut a la ciutat comtal, a Londres, al Bages, al Maresme i al Baix Ebre, i no descarto fugir corrents si segueixen tan maldades. Actualment comparteixo la meva vida amb un home, un gos, dos gats, quatre gallines i un hort. M’agraden les lletres i la llengua. He escrit tres llibres infantils en diferents editorials. I lluito cada dia per fer-me un lloc al món

Pere Robert
Robert, Pere

Qui es

Sóc jubilat i he treballat de professor de català a l’ensenyament secundari. M’agrada l’excursionisme i la lectura.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Toni, Tomàs

Qui es

Nascut a la Galera (Montsià), soc enginyer químic, encara que m’he dedicat sempre a la informàtica. Ara estic prejubilat. M’agrada molt xerrar, de gairebé qualsevol cosa, i si els altres en saben, encara millor. També m’agrada molt la història, viatjar, llegir, fer fotografies i anar d’excursió, si pot ser, per la muntanya.

Artigas, Carme

Qui es

Sóc llicenciada en química per la UB i he treballat de professora de Secundària de física i química. Actualment jubilada.

Vilaplana, Miquel

Qui es

Vic, 1947. Llicenciat en geologia i professor a la UB i a l’Ensenyament Secundari, ara  jubilat. Membre de la productora Estimball Films, especialitzada en documentals  de la història de l’escalada catalana i cofundador i director de la revista  elmuntanyenc del Club Muntanyenc Sant Cugat. Sóc muntanyenc i viatjo tan sovint com puc.

Lourdes
Bartomeus, Lourdes

Qui es

Vaig neixer a Barcelona l’any 1958. Aficionada a viatjar i a llegir, però sobretot a la meva familia.

Empty section. Edit page to add content here.
Aymà, Nausica

Qui es

Llicenciada en Història i Documentació, sempre que puc intento ser a prop de la natura, i envoltada de llibres sóc feliç. Ja fa uns quants anys que treballo en biblioteca pública, intentant aportar el nostre granet d’arena per a facilitar l’accés a la cultura i la informació.

Aymà, Jordi

Qui es

He treballat de productor a Televisió Espanyola a Catalunya, com a cap de producció i realització dels Serveis Informatius. Ara, prejubilat, classifico la documentació que va deixar el nostre pare, dipositada a l’Arxiu Nacional. La principal afició és la lectura, molt especialment la negra, però el meu personatge preferit de tota la vida, és Tintin.

Aymà, Josep Maria

Qui es

Historiador, geògraf i sociolingüista jubilat (Direcció General de Política Lingüística). Camino distàncies com més llargues millor, com la travessa d’Europa, perquè m’agrada veure món i si puc córrer, encara millor (transeuropa.today). Dedico estones a tasques culturals com aquesta.

Aymà, Jaume

Qui es

Economista i auditor de comptes en excedència. Col·laboro en temes de la meva professió, si és possible relacionats amb aspectes socials, i m’agraden, bàsicament, la lectura i la natura.

Aymà, Albert

Qui es

Tècnic en reprografia i fotògraf documentalista: monuments i paisatgisme www.catalunyafotos.cat.