Qui som

Som un grup d’amics i companys de feina, i la família Aymà. Engeguem aquesta tasca sense ànim de lucre perquè serveixi a tots els ciutadans.

Ferran, Fanny

Qui es

Llicenciada en Història de l’Art i Documentació, treballo de bibliotecària des de fa més de 20 anys. Actualment combino la meva feina com a bibliotecària a la Universitat Pompeu Fabra amb la codirecció de la companyia de teatre Peixospeixeres. Hi ha moltíssimes coses que m’agraden i m’apassionen, entre elles la lectura, el cinema, el teatre, l’òpera i els animals.

Heidepriem, Elena

Qui es

Soc llicenciada en Història tot i que fa molts anys que em dedico a la documentació. Treballo al Centre de Documentació de la Direcció General de Política Lingüística, on va néixer la meva amistat amb en Josep Maria Aymà i em vaig engrescar amb el projecte elseullibre

Mateu, Maria Rosa

Qui es

Professora de francès i lingüista jubilada (Escola Solc, CIC, UPC, entre altres). Dedico estones a  tasques relacionades amb la llengua. Intento mantenir-me en forma nedant.

Mixa

Qui es

La Mixa és Blogger literària, Booktuber i Quellegista (membre veterana del fòrum “Què Llegeixes?”). Participa a presentacions de llibres, taules rodones, xerrades, entrevistes i modera clubs de lectura. Li agrada considerar-se una reportera cultural i col·labora amb la ILC i Biblioteques de Barcelona entre d’altres. Actualment és també locutora de ràdio i la mestra més jove a la xarxa internacional d’acadèmies d’anglès Helen Doron, que inclou a més de 4.000 professors a 36 països.

Ortiz, Francesc

Qui es

Geògraf i historiador, faig de bibliotecari des de fa 26 anys, bàsicament al Departament de Cultura. Sóc realista, encara que això signifiqui rebre crítiques d’optimistes irreals que ho qualifiquen de pessimisme. Finalment, m’agraden els misteris de l’univers.

Pasarell, Eva

Qui es

Llicenciada en Història i Documentació. Actualment treballo en el món de les biblioteques especialitzades i en l’educació dels meus dos fills. M’agrada llegir i la moda del “handmade”.

Romaní, Joan

Qui es

Llicenciat en català per la Universitat de Barcelona, he estat funcionari del cos de Planificació Lingüística de la Generalitat de Catalunya. Pretenc retornar part del que he rebut al llarg de la meva vida. M’agraden els llibres, la música, els paisatges i les passejades. Visc a les Terres de l’Ebre.

Salom, Lali

Qui es

La Lali és Llicenciada en Ciències de la Informació i treballa a la Universitat de Barcelona. L’any 2019 va fer el Postgrau de Llibreria a la Facultat d’informació i Mitjans Audiovisuals i, actualment, també treballa (els dies que pot) en una llibreria del barri de Sarrià. Els llibres i llegir, viatjar i compartir el temps amb els amics son les seves aficions més destacades.

Tomàs, Toni

Qui es

Nascut a la Galera (Montsià), soc enginyer químic, encara que m’he dedicat sempre a la informàtica. Ara estic prejubilat. M’agrada molt xerrar, de gairebé qualsevol cosa, i si els altres en saben, encara millor. També m’agrada molt la història, viatjar, llegir, fer fotografies i anar d’excursió, si pot ser, per la muntanya.

Vegara, Betlem

Qui es

Professora d’EGB i Mestra de català. Tècnica en formació de professorat de català per a adults a la Direcció General de Política Lingüística. M’agrada escoltar música, llegir i fer activitats manuals. Sóc titulada en Esmalts artístics al foc sobre metalls i canto en corals.

Vila, Núria

Qui es

Vaig estudiar Biblioteconomia i Documentació (Grau d’Informació i Documentació) a la Universitat de Barcelona. Tinc un diploma de postgrau de l’Escola de Llibreria de la Universitat de Barcelona i un Màster de Gestió Cultural a la UOC. Responsable de la biblioteca de l’Escola Oficial d’Idiomes EOI3 (Sant Gervasi). Trastejo el blog de l’Escola de Llibreria i el seu tuiter. Practico ioga.

Aymà, Jaume

Qui es

Economista i auditor de comptes en excedència. Col·laboro en temes de la meva professió, si és possible relacionats amb aspectes socials, i m’agraden, bàsicament, la lectura i la natura.

Aymà, Albert

Qui es

Tècnic en reprografia i fotògraf documentalista: monuments i paisatgisme www.catalunyafotos.cat.

Aymà, Josep Maria

Qui es

Historiador, geògraf i sociolingüista jubilat (Direcció General de Política Lingüística). Camino distàncies com més llargues millor, com la travessa d’Europa, perquè m’agrada veure món i si puc córrer, encara millor (transeuropa.today). Dedico estones a tasques culturals com aquesta.

Aymà, Jordi

Qui es

He treballat de productor a Televisió Espanyola a Catalunya, com a cap de producció i realització dels Serveis Informatius. Ara, prejubilat, classifico la documentació que va deixar el nostre pare, dipositada a l’Arxiu Nacional. La principal afició és la lectura, molt especialment la negra, però el meu personatge preferit de tota la vida, és Tintin.