|
|
Mohelnice, Txèquia, 2016. Fotografia © Josep Maria Aymà Aubeyzon |
|
SI NO HI HA INFORMACIÓ, L’ESPAI CORRESPONENT QUEDA EN BLANC
|
|
180 anys de Teatre Principal d’Alcoi
Autor: Climent, Ramón
Editorial: La Dependent
Pàg:
Preu: 24 €
Més informació:
– https://bit.ly/2Egc2lm
|
|
Personatges i colles de la Festa Major de Granollers : Els Gegants i Capgrossos de Granollers
Autor:
Editorial: Abarca Valenzuela, José Eduardo
Pàg:
Preu: €
Més informació:
– https://bit.ly/2UUU6kS
– https://bit.ly/2FwgJai
|
|
Els raïms immortals i altres textos
Autor: Comadira, Narcís
Editorial: Vibop Edicions
Pàg: 64
Preu: 11,54 €
Més informació:
– https://bit.ly/2us91aR
|
|
Simplíssim, el llibre de ioga + fàcil del món
Autor: Koch, Isabelle; Soucail, Delphine; Estany, Imma
Editorial: Larousse
Pàg: 48
Preu: 9,57 €
Més informació:
– https://bit.ly/2UNAFKb
|
|
Guia turística Sant Antoni de Vilamajor
Autor:
Editorial: Ajuntament de Sant Antoni deVilamajor
Pàg: 96
Preu:
Més informació:
– https://bit.ly/2VxAMxR
|
|
A taula amb Eiximenis. Com beure i menjar a l’Edat Mitjana
Autor: Armengol i Rusiñol, Cristina
Editorial: Vibop Edicions
Pàg: 48
Preu: 11,54 €
Més informació:
– https://bit.ly/2D89J1t
|
|
La Vall d’Olocau, Marines i Gàtova
Autor: Zurriaga i Agustí, Ferrán
Editorial: Dasí i Aloi, Albert
Pàg: 435
Preu: 19,23 €
Més informació:
– https://bit.ly/2PCxZ0J
|
|
La cuina tradicional de La Cala. Plats mariners, plats del tros, conserves i llepolies
Autor: Comes Nolla, Gabriel; Nolla Llorens, María Teresa
Editorial: Pijoan Voltas, Lluís
Pàg: 188
Preu: 19,23 €
Més informació:
– https://bit.ly/2UPY4uA
|
|
Menja net. Alimentació per al cos, la ment i les emocions
Autor: Zaplana Vergés, Carla
Editorial: Cossetània Edicions
Pàg: 129
Preu: 23,94 €
Més informació:
– https://bit.ly/2Lj2JFw
|
|
La vinya i el vi del Penedès, 1850-2018
Autor: Borrell Giró, Santi
Editorial: Borrell Giró, Santiago
Pàg: 460
Preu:
Més informació:
– https://bit.ly/2WhU1bm
|
|
|
|
|
|
|
|
|