|
|
Nara, Japó, 2009. Fotografia © Josep Maria Aymà Aubeyzon |
|
SI NO HI HA INFORMACIÓ, L’ESPAI CORRESPONENT QUEDA EN BLANC
|
|
Col·lagen per a l’ànima : la gratitud
Autor: Alzina Sureda, Bartomeu; Munar i Saura, Pere Jordi; Smith Carreira, Corine ; il.
Editorial: Documenta Balear S.L.
Pàg: 148
Preu: 15,38 €
Més informació:
– https://bit.ly/2H8Ybja
|
|
Docat : què cal fer? : la doctrina social de l’Església
Autor: Schallenberg, Peter; Ruaix i Vinyet, Josep ; tr.
Editorial: Editorial Claret, S.L.U.
Pàg: 320
Preu: 12,98 €
Més informació:
– https://bit.ly/2Hk5yV5
– https://bit.ly/2FKmFNg
|
|
Entre el cànon i la censura : la memòria com a relat de poder
Autor:
Editorial: Esguard Publicacions
Pàg: 176
Preu:
Més informació:
– https://bit.ly/2Hmtt6p
|
|
Esperança i llibertat
Autor: Romeva i Rueda, Raül; Díaz, Jenn ; pr.
Editorial: Ara Llibres
Pàg: 288
Preu: 18,17 €
Més informació:
– https://bit.ly/2RDvPT7
|
|
Les truites de la Iaia de can Roca d’Esponellà. la Conxita Surribas, una dona feliç a la cuina
Autor: Fàbrega, Jaume
Editorial: Edicions MMV
Pàg: 100
Preu: €
Més informació:
– https://bit.ly/2QkZFuW
|
|
La cuina del senglar. Guia pràctica i receptari
Autor: Fundació Alícia
Editorial: Amat Editorial
Pàg: 100
Preu: 14,28
|
|
Destil·lant Escòcia. Homenatge d’El Celler de Can Roca a la gastronomia escocesa
Autor: Roca Fontané, Joan; Roca Fontané, Josep; Roca Fontanè, Jordi
Editorial: Librooks Barcelona
Pàg: 336
Preu: 43,27 €
Més informació:
– https://bit.ly/2R0Bh0W
– https://bit.ly/2CewzES
|
|
Manjares de Europa. Recetas hispano-francesas
Autor: Associació Germans de Montserrat
Editorial: Jiménez, A.
Pàg: 72
Preu:
|
|
Les paelles per a petits i grans
Autor: Chalendar, Pierrette
Editorial: SD Edicions
Pàg: 60
Preu: 23,08 €
Més informació:
– https://bit.ly/2Cdhtze
|
|
Grans mamífers terrestres de Catalunya i els seus rastres
Autor: Llobet, Toni; Ruiz-Olmo, Jordi
Editorial: Cossetània Edicions
Pàg: 16
Preu: 4,81 €
Més informació:
– https://bit.ly/2A2Pi4z
|
|
Qui ha passat per aquí?
Autor:
Editorial: Consorci Parc Natural Serra Collserola
Pàg: 28
Preu:
Més informació:
– https://bit.ly/2T28dEo
|
|
Raïms. Les principals varietats catalanes. Història, cultiu i vins
Autor: Villarroya Serafini, Agustí; Puiggròs Jové, Josep Maria; Fornos Sabaté, Xavier; Escala Esteve, Jordina
Editorial: Edicions i Propostes Culturals Andana
Pàg: 180
Preu: 19,23 €
Més informació:
– https://bit.ly/2S3NNtX
|
|
Vins de memòria. Històries al voltant d’una copa de vi
Autor:
Editorial: Vibop Edicions
Pàg: 52
Preu: 11,54€
Més informació:
– https://bit.ly/2EzxNwO
|
|
Supertafaners. Què mengem?
Autor: Llobet, Toni; Ruiz-Olmo, Jordi
Editorial: Vox
Pàg: 96
Preu: 14,33 €
Més informació:
|
|
Tot és bo : convidats a matances
Autor: Cloquell, Jordi
Editorial: Edicions Balèria
Pàg: 112
Preu: 21,15 €
Més informació:
– https://bit.ly/2RBngaj
|
|
La Mare de Déu del Mont. Una muntanya a cavall de la Garrotxa i l’Empordà
Autor: Tremoleda, J.; Pujol, D.
Editorial: Editorial Gavarres
Pàg: 132
Preu: 19,23 €
Més informació:
– https://bit.ly/2QWwmtZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|